Autorijschool Simpa

Autorijschool Simpa wordt al ruim 15 jaar geheel zelfstandig gerund door Pedro.

De Simpa manier van lesgeven

Instructiekaart

Iedere leerling krijgt bij aanvang van de opleiding een zogenaamde instructiekaart waarin alle handelingen op een overzichtelijke manier opgeschreven zijn. De leerling kan op deze manier de les voorbereiden en de eerder opgedaan skills en handelingen nog eens nalezen. Op deze kaart worden de vorderingen van de leerling per onderdeel bijgehouden door de instructeur. Op deze manier weten zowel leerling als instructeur precies hoe ver de leerling gevorderd is en welke onderdelen extra aandacht verdienen.

Onder de 18 jaar?

Geen probleem! Het is mogelijk om al vanaf 16,5 jaar te beginnen met jouw rijlessen en vanaf je 17e kan je al examen doen! Heb je op 17-jarige leeftijd al je rijbewijs dan kan je onder begeleiding van een coach de weg op. Meer informatie hierover vind je op de website 2toDrive.

3D Theorie

De cursist kan via deze link 15 minuten rond kijken of 3D theorie iets voor hem of haar is. Hier kunt u kijken naar het aanbod en kiest u het pakket uit die u zou willen aanschaffen.Vervolgens maakt u een account aan en bevestigd u deze via het opgegeven e-mailadres (verplicht). Daarna kiest u de gewenste betaalmethode en voilà! Zodra de betaling via IDEAL is afgerond, wordt u terugverwezen naar de website waarna u meteen aan de slag kunt gaan met het door u aangeschafte pakket.

TEVREDEN KLANTEN

HOOGSTAANDE KWALITEIT

EEN ERVAREN RIJINSTRUCTEUR

01. Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring met het geven van rijlessen.

02. Kwaliteit

Pedro is een betrokken rijinstructeur die jou in de tijd die jij nodig hebt, een volwaardig bezitter van het rijbewijs weet te maken. Kwaliteit staat bij Pedro voorop. Elke rijles zal jij de aandacht krijgen die je nodig hebt en zal er na elke les een korte evaluatie volgen over de les met persoonlijke feedback.

03. Professionaliteit

Pedro is altijd in een voor een praatje en een grapje, maar blijft altijd professioneel. Zijn doel is om kwaliteit te leveren en jou in één keer te laten slagen.

04. Vertrouwen

Bij Pedro bent u in goede handen. Hij staat bekend om zijn leuke en relaxte manier van lesgeven en weet zich goed aan te passen op de situatie van de leerling.